Tuntikuvaukset

Pump:

Levytangon / painojen, käsipainojen ja step-lautojen avulla toteutettu loistava lihaskuntotreeni koko kehon isoille lihasryhmille. Sopii kaikille.

Zumba:

Aurinkoisten ja iloisten latinorytmien ja kuumimpien hittien tahdissa mukavan hikistä ja iloista menoa. Sopin kaikille.

Dance80Fit:

Kultaisen 80-luvun musiikin mukaan mukavan helppoa ja reipasta perusjumppaa. Syke nousee ja lihakset saavat kyytiä. Sopii kaikille.

Peppu-reisi-vatsa muokkaus

Omalla kehonpainolla ja eri välinein toteutettua helppoa ja tehokasta lihaskuntojumppaa.  Sopii kaikille.

Kahvakuula:

Tehokas ja helppo treeni koko kropalle kahvakuulaa heilutellen. Samassa paketissa lihaskunto, tasapaino, liikkuvuus ja hengitys- ja verenkiertoelimistön harjoittelu. Sopii kaikille.

Kehonhuolto:

 Rauhallisia venyttelyitä ja rullailuja sisältävä tunti. Tavoitteena on huoltaa lihaksia ja palauttaa liikkuvuutta. Sopii kaikille.

Lavis

Lavatanssimusiikin mukaan mentävä tunti. Fiilistellään tangon, valssin, humpan, jenkan jne tahdissa. Aivan kuin olisit lavatansseissa. Paria ei tarvita. Sopii kaikille.

Sekametelisoppa

Ihana soppa tanssia, lihaskuntoa, liikkuvuutta ja hikistä menoa. Mausteina Zumbaa, Lavista, Dance 80 Fitiä. Sopii kaikille.

Kuntonyrkkeily

Tehokasta, hauskaa ja turvallista harjoittelua nyrkkeilyn tekniikoita sekä harjoitteita läpikäyden. Tunti on hyvää peruskuntotreeniä koko keholle erityisesti niska-hartiaseudulle,selälle ja pakaroille. Sopii kaikille.

DANCEFIT:

Tanssillinen tunti, joka yhdistää erilaisia musiikkityylejä luoden mukavan helpon ja vauhdikkaan tunnin. Sopii kaikille.

Lasten jumppa:

Kouluikäisille 7v. alkaen tarkoitettu jumppatunti, joka sisältää monipuolista ja kehittävää liikuntaa koko keholle.

Physiopilates:

Pilatesta fysioterapeutin ohjaamana. Fysioteraputin tieto-taito yhdistyy Joseph Pilateksen kehittämään kehon liikkuvuutta ja keskivartalon hallintaa parantavaan ohjelmaan. Tunnilla käydään mukaillen pilateksen perusliikkeitä välillä pilatesrulla ja redondo- palloa apuna käyttäen. Sopii kaikille.

kAHVAKUULA  JA KEHONPAINO

Tunnilla yhdistetään kahvakuulalla harjoittelun monipuolisuus ja omanlla kehonpainolla harjoittelua. Helppoa ja tehokasta. Sopii kaikille.

ASAHI

Asahi on Suomessa kehitetty liikuntamuoto, jossa yhdistetään itämaisen ja länsimaisen terveysliikunnan parhaat perinteet. Asahi- terveysliikunta on tarkoitettu sekä ennaltaehkäiseväksi ja jo syntyneistä vaivoja hoitavaksi. Liikkeiden suunnittelussa on otettu huomioon erityisesti suomalaisten suurimmat terveysongelmat; selän ja hartiaseudun vaivat, erilaiset murtumien jälkitilat sekä stressin aiheuttamat psykosomaattiset ongelmat. Sopii kaikille.

MUOKKAUS

Lihaskuntotunti, jossa helppo alkulämmittely ja lihaskuntoharjoitteita välineillä ja ilman. Lopuksi hyvät venyttelyt.

LIIKKUVUUSTREENI

Tunnilla vetreytetään kehoa ja mieltä toiminnallisten liikkuvuusharjoitusten kautta. Jokaiselle tunnilla tehdään myös lyhyt, mutta tehokas tuokio keskivartalon lihaskuntoliikkeitä. Tunnin aikana saadaan arjen kankeus ja hiki liikkeelle! Tule avoimin mielin kokeilemaan jotain erilaista! Sopii kaikille.

LIHASKUNTOTREENI

Tunnilla tehdään pari sykettä nostattavaa osiota helpoin liikkein sekä monipuolisia ja hauskoja lihaskuntoliikkeitä erityisesti keskivartalolle ja jaloille , pääasiassa kehonpainolla, mutta myös erilaisia välineitä hyödyntäen. Tunnilla ei vaadita musiikin tahdoissa pysymistä ja rasittavuutta voi säädellä omien tuntemusten mukaan. Sopii kaikille.

Tuntien kesto 55min, ellei toisin mainita